SOCANT! Imagini interzise cardiacilor. S-a filmat in timp ce si-a incendiat propria pisica, apoi a postat clipul pe internet

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 oct 2020, 14:25

Imagini care te pot afecta emotional! O femeie a fost arestata dupa ce a postat pe Facebook un clip in care arata cum si-a incendiat animalul de companie.

Un video postat pe Facebook cu titlul “Lighting Monica`s cat on fire” a dus la arestarea Monicai Ferreri, stapana bietului animal de companie. Tanara si-a incendiat fara pic de mila pisica in varsta de 15 ani. Autoritatile, dar si internautii au reactionat imediat.

Tanara a data foc cozii pisicii, iar bietul animal a suferit dureri ingrozitoare. Autoritatea pentru bunastarea aniamlelor din SUA a luat deja felina in custodie, declarand ca pisicuta se reface dupa momentele de groaza.

Potrivit presei, tanara ar fi declarat la scurt timp dupa ce a fost arestata: “ Stati linistiti, nu a luat foc cu totul. I-a ars doar coada ”. Cum a lasat-o inima sa faca un asemenea gest plin de cruzime?



Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: