SOCANT! Injunghiata in plina strada de fostul concubin VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 sep 2021, 15:10

Femeia in varsta de 31 de ani, mama a trei copii, este vanzatoare la un magazin din Codlea.

De curand se despartise de iubitul ei in varsta de 33 de ani, pe motiv ca era violent. De teama, ea si copiii s-au adapostit intr-un centru maternal din oras. Spera ca fostul iubit sa n-o gaseasca. Ieri dupa-amiaza, tanara a iesit de la serviciu si se indrepta spre centrul in care locuia. Atunci a inceput cosmarul!

Din senin, i-a aparut in cale chiar omul de care se temea.
Barbatul spera ca femeia sa-i mai dea o sansa, asa ca-si facuse curaj sa discute cu ea. Dupa ce au stat de vorba ceva timp, omul si-a dat seama ca nu mai este cale de impacare, asa ca s-a hotarat sa se razbune. A injunghiat-o de trei ori, dupa care s-a urcat intr-o masina si a disparut. Femeia a picat aproape lesinata intr-un sant de la marginea drumului. In prezent este internata la spital in stare grava.


Medicii sunt, insa, optimisti si spun ca femeia este in afara oricarui pericol. Politistii au pornit pe urmele agresorului. Barbatul incerca sa iasa din oras, cand politistii i-au dat de urma. Atacatorul se ascunsese intr-o padure pentru a i se pierde urma si luase legatura cu fratii sai din Bucuresti. Urma ca acestia sa vina cu o masina si sa-l ajute sa scape. Dar n-au mai apucat! Politistii l-au retinut in gara din Brasov si l-au dus la sectie.





 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.