SOCANT. Investitie colosala pentru o linie de tramvai reabilitata doar pe jumatate din traseu

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 12 oct 2020, 17:55

Rar s-a mai pomenit in capitala noastra un bulevard atat de occidental precum Liviu Rebreanu! Unde mai pui ca are si o linie de tramvai, nou-nouta, dotata cu un gazon de toata frumusetea.

Mai lipsesc, insa, cateva lucruri ca ansamblul sa fie perfect. 3 ani de asteptare si o investitie colosala de peste, atentie: 77 de milioane de lei cheltuiti, pentru nu mai mult de un kilometru si jumatate de bulevard, in sfarsit totul arata ca scos din cutie.

Gazon de cea mai buna calitate, dotat chiar si cu sistem automat de aspersoare, trotuare noi si borduri trase la linie. Insa, ceea ce ne dorim si mai mult, este sa vedem si tramvaiul venind pe sine.

Ghinion! Se pare ca pe acest bulevard nu va circula prea curand vreun tramvai.

##VIDEO102658##

Iar raspunsul este simplu. Modernizari s-au facut doar pe jumatate din lungimea bulevardului. In partea cealalta, carosabilul arata ca dupa bombardament. Refugiul seamana cu un morman de moloz, iar linia de tramvai serveste drept parcare publica. Ne-am interesat si noi cand va circula mult asteptatul tramvai. Iata raspunsul pe care l-am primit de la Primaria Generala a Capitalei!

In cadrul contractului s-a finalizat primul tronson al proiectului <>(tronson cuprins intre Camil Ressu si N.

Grigorescu). Au mai ramas 8 luni de executie propriu-zisa, insa, pe anumite tronsoane, lucrarile nu vor incepe decat dupa finalizarea lucrarilor la retelele edilitare si, in special, dupa inlocuirea retelelor de distributie a energiei termice. Astfel, circulatia tramvaiului se va relua dupa finalizarea lucrarilor si la cel de al doilea tronson, cuprins intre N. Grigorescu- 1 Decembrie
.”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

> >(tronson cuprins intre Camil Ressu si N. Grigorescu). Au mai ramas 8 luni de executie propriu-zisa, insa, pe anumite tronsoane, lucrarile nu vor incepe decat dupa finalizarea lucrarilor la retelele edilitare si, in special, dupa inlocuirea retelelor de distributie a energiei termice. Astfel, circulatia tramvaiului se va relua dupa finalizarea lucrarilor si la cel de al doilea tronson, cuprins intre N. Grigorescu- 1 Decembrie .”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri: