SOCANT! Isi VAND PE INTERNET copiii pe care urmeaza sa-i nasca VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:24

Sute de femei isi vand copiii proveniti dintr-o sarcina nedorita inainte de a-i naste.

Asta este o parte din targuiala unei asa-zise mame cu doi jurnalisti care s-au dat drept un cuplu instarit din Bucuresti care vor sa adopte copilul ei nenascut. Fara nici un fel de jena, tanara le-a spus cu ce pret isi vinde copilul. Tanara mama ar trebui sa nasca peste cateva luni. Este casatorita, insa, spune ca bebelusul pe care il poarta in pantece nu este al sotului ei. Mai mult, cu sotul ei spune ca nu a mai vorbit de foarte mult timp.
Nu are procese de constiinta si spune ca nu isi doreste acest copil.

Tanara de 26 de ani mai are o fetita de patru ani si spune ca nu isi permite sa mai creasca si un al doilea copil. Atunci cand reporterii i-au spus femeii cine sunt si ca nu sunt interesati cu adevarat sa cumpere un copil, femeia a avut o reactie incredibila. Pe internet sunt zeci de anunturi de la viitoare mame care spun ca isi dau copiii din cauza saraciei.
Autoritatile spun ca an de an se confrunta cu astfel de cazuri.

Site-urile specializate abunda de romani care vor sa isi vanda diverse organe. In timp ce un lob de ficat se vinde cu 12 000 de euro, un rinichi cu 15 000 si un testicul cu 50 000 de euro, pretul unui bebelus nenascut este de numai 10 000 de euro.