Socant! Iubitul fiicei lui Madalin Ionescu, un rocker betiv si tatuat?? Prezentatorul WOWbiz, la un pas de o criza nervoasa: "Ce iti place la ea: ca e naiva, ca nu a mai avut barbati inainte?"

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 17 sep 2020, 22:15

Madalin Ionescu a avut parte de o farsa de zile mari! Prezentatorul tv care si-a serbat ziua pe 23 august a avut parte de o petrecere pe cinste, dar si de emotii mari.

 

Echipa emisiunii WOWbiz si familia lui au pus la cale cateva clipe intense: fiica lui Madalin Ionescu, Stefania, l-a pacalit pe tatal ei ca are un iubit periculos, un rocker care a invatat-o numai la rele.
Aflat la o terasa, in timp ce filma de zor petrecerea sa, Madalin Ionescu a avut parte de un soc: a dat cu ochii de iubitul fiicei sale, un rocker chel si betivan, plin de tatuaje si o influenta negativa asupra Stefaniei.
Ce a iesit a fost... WOW!
"Acum o luna nu invatai? Ce iubit e asta? Mi-ai zis ca iti place de un baiat... Mie nu imi plac motoarele, dar e treaba lui. Eu nu stiu nimic, nu vezi. Nu stiam ca sunt de o luna impreuna? Sa ajungi cu dansa in... toate. Hai sa bem ceva sa vorbim. Ti se pare ok momentul? Ce inseamna iubiti?", a spus Madalin, nervos, la WOWbiz.
"Vreau sa ne distram, sa ne plimbam cu motorul... Mai aduceti un whiskey. Nu beau si conduc motorul. Eu inca stau cu parintii, nu am casa mea. E un fetish, imi place sa stiu ca sunt primul barbat din viata ei. Nu am meserie, fac combinatii si ma distrez cu prietenii. Fac bani din ce pica", a spus Vlad.
"Ce-i, mai, tati? Nu iti place de el? Suntem fericiti impreuna si trebuie sa respecti asta.
Beau, Vlad m-a invatat. Arata bine, ne simtim bine. Nu-i nimic daca bea, ne cazam aici sau la hotel. Imi place de el pentru ca are simtul umorului, are patratele si tatuaje. Stii ca imi plac tatuajele si o sa imi fac si eu", a spus Stefania.
Urmareste farsa in materialul video de mai jos:

Echipa emisiunii WOWbiz si familia lui au pus la cale cateva clipe intense: fiica lui Madalin Ionescu, Stefania, l-a pacalit pe tatal ei ca are un iubit periculos, un rocker care a invatat-o numai la rele.

Aflat la o terasa, in timp ce filma de zor petrecerea sa, Madalin Ionescu a avut parte de un soc: a dat cu ochii de iubitul fiicei sale, un rocker chel si betivan, plin de tatuaje si o influenta negativa asupra Stefaniei. Ce a iesit a fost... WOW!

"Acum o luna nu invatai? Ce iubit e asta? Mi-ai zis ca iti place de un baiat...

Mie nu imi plac motoarele, dar e treaba lui. Eu nu stiu nimic, nu vezi. Nu stiam ca sunt de o luna impreuna? Sa ajungi cu dansa in... toate. Hai sa bem ceva sa vorbim. Ti se pare ok momentul? Ce inseamna iubiti?", a spus Madalin, nervos, la WOWbiz.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Vreau

sa ne distram, sa ne plimbam cu motorul... Mai aduceti un whiskey. Nu beau si conduc motorul. Eu inca stau cu parintii, nu am casa mea. E un fetish, imi place sa stiu ca sunt primul barbat din viata ei. Nu am meserie, fac combinatii si ma distrez cu prietenii. Fac bani din ce pica", a spus Vlad.

"Ce-i, mai, tati? Nu iti place de el? Suntem fericiti impreuna si trebuie sa respecti asta. Beau, Vlad m-a invatat. Arata bine, ne simtim bine. Nu-i nimic daca bea, ne cazam aici sau la hotel. Imi place de el pentru ca are simtul umorului, are patratele si tatuaje. Stii ca imi plac tatuajele si o sa imi fac si eu", a spus Stefania.

Urmareste farsa in materialul video de mai jos:

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.