SOCANT. Jucatoare de tenis, LOVITA de tatal ei la scurt timp dupa un meci in VAZUL tuturor

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:50

O jucatoare de tenis in varsta de 16 ani a fost lovita de tatal ei, care ii este si antrenor, imediat dupa meciului de tenis din Israel.

Autoritatile de acolo l-au arestat pe barbat pentru 7 zile si a primit o amenda de 300 de dolari. Din ce cauza s-a intamplat totul, aflam chiar de la tenismena si de la mama ei. „ Mi-a dat o palma, mi-a atins, din gresala, nasul si am sangerat putin ” sustine tanara. „ Fetita mea, care nu era obisnuita cu acest lucru, s-a speriat. Cei de-acolo au crezut ca o protejeaza, intr-un fel, arestandu-l pe sotul meu ”, ne-a spus mama sportivei.

Un tata si o fiica zambesc, fericiti, din poze, e un tablou de familie aproape perfect. Nimeni nu ar fi crezut ca, intr-un exces de nervi, barbatul care isi antreneaza fiica jucatoare de tenis e in stare s-o palmuiasca in vazul publicului, chiar dupa meci!

Jocul Andradei din cadrul turneului ITF Marshall Open a fost unul slab pentru o tenismena cu potential. Ochiul critic al antrenorului ar fi observat acest lucru si i-ar fi reprosat lipsa de implicare de pe teren.

Nu esecul partidei l-ar fi scos din minti pe parintele ei, ci obraznicia de care fata ar fi dat dovada atunci cand a aflat ca este pedepsita.

" Mi-a cerut telefonul, eu i-am raspuns, destul de rastit, fa ce vrei cu el. Nu a fost atent si l-a scapat. In momentul acela, l-a ridicat de jos, era nervos, crezand ca eu i l-am aruncat intentionat. Mi-a dat o palma.

Am o relatie foarte buna cu el, nu am avut nicio problema, decat pe teren, pentru ca asa este relatia tata fiica, antrenor fiica, e o relatie mai cu nabadai ”.

##VIDEO128201##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Mama fetei a impietrit cand a auzit ce s-a intamplat. Ramasa acasa, in Constanta, femeia a asteptat intoarcerea fiicei, din Israel, cu sufletul la gura.

Corectia aplicata sportivei de 16 ani a revoltat autoritatile israeliene, care au considerat ca tatal trebuie pedepsit. Barbatul si-a petrecut 7 zile in arestul politiei israeliene si a primit si o amenda de 300 de dolari. Abia maine va fi eliberat.

Andrada Surdeanu este locul 250 ITA, a castigat anul acesta un ITF in Slovacia si a ajuns in finala la turneul din Ungaria. Pe 26 noiembrie, cand a avut loc incidentul, a jucat in cadrul turneului ITF MARSHALL OPEN, care a avut loc in Israel.