SOCANT! La 24 de ani s-a sinucis dupa ce a urmat un tratament impotriva acneei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:42

Un tanar de 24 de ani s-a sinucis dupa ce a urmat un timp indelungat un tratament contra acneei. Inainte de a muri, el le-a trimis parintilor un email, pe care nu a apucat sa il termine.

Muzicianul Jesse Jones a urmat, incade la varsta de 18 ani, un tratament contra acneei, bazat pe medicamentul Roaccutane, relateazadailymail.co.uk.

Dupace a luat timp de sase luni Roaccutane, Jesse Jones a scapat de acnee, dar aceasta i-a revenit in anul 2009, motiv pentru care a continuat saia acel medicament.

"Draga mama si draga tata, Roaccutane pare safi schimbat considerabil modul in care corpul si mintea mea functioneaza.


Abia reusesc saii scriu numele pentru ca il urasc foarte tare", le transmitea tanarul parintilor in ultimul sau email, pe care nu a mai apucat sa il trimita, si care a fost gasit de Politie.

Parintii sai, Derek si Patsy, ambii in varstade 59 de ani, se invinovatesc acum pentru pierderea fiului lor, dupa ce au aflat de email-ul acestuia. Ei nu au avut niciodata idee ca Jesse a urmat aceasta"cura minune" impotriva acneei.


Desi compania care produce medicamentul, Roche, a infirmat efectele sale secundare negative, exista persoane care sustin caRoaccutane produce depresie si ca duce la impotenta si in cele din urma la sinucidere. Roche se confruntacu numeroase procese in Statele Unite din pricina Roaccutane.