SOCANT! Locuitorii unui sat INTOXICATI din cauza apei sarate de la fantana VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 06 nov 2020, 17:15

Zeci de familii de pe strada Limpedea sustin ca s-au trezit cu apa din fantani cam tulbure si sarata.

Totul, dupa ce drumarii ar fi imprastiat prea multa sare, la deszapezire, si asa le-ar fi contaminat puturile. Localnicii sunt disperati si spun ca de cand se stiu n-au mai pomenit asa ceva. De baut o astfel de apa nici nu se pune problema. Nici macar muraturi nu pot face cu ea. Ca sa aiba apa potabila, fie cumpara de la magazin, fie merg kilometri intregi pe jos. Cine sa indrazneasca sa-si puna viata in pericol?

Faptul ca oamenii se plang de apa sarata din fantani a ajuns si la urechile celor din primarie.
Edilul pare sa dea de inteles ca, de fapt, localnicii mai mult vor sa agite apele. Dar cum si parerea lor conteaza, acelasi primar vine sa-i linisteasca. In curand, vor incepe lucrarile la canalizare, asadar, oamenii vor scapa de problema. Pana atunci, insa, si daca intr-adevar apa e sarata, medicii ii avertizeaza pe localnici. Daca o beau, se pot imbolnavi.

Ca sa aiba apa potabila, oamenii sunt nevoiti sa isi curete fantanile si sa scoata toata apa contaminate.
Fireste, cheltuiala cade in in grija lor si nu e deloc de neglijat: ii costa cateva sute de lei, o avere pentru unii dintre ei, care abia traiesc de pe o zi pe alta.


 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.