SOCANT! Medicii l-au trimis de cinci ori acasa spunandu-i ca e stresat. In cele din urma A MURIT

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:36

Un student a incetat din viata dupa ce a fost trimis pentru a cincea oara acasa de personalul unui spital, care i-a spus ca este stresat.

Andrew Moore, in varsta de 20 de ani, a fost la trei spitale diferite si a consultat cinci medici dupa ce a inceput sa se simta extrem de rau.

Tatal lui spune ca, de fiecare data, a fost trimis acasa cu pastile antidepresive iar doctorii i-au spus ca ar trebui sa consulte un psiholog.

La nici 24 de ore dupa ultima vizita la medici tanarul a lesinat acasa si nu si-a mai revenit.
Doua dintre spitalele la care a fost Andrew au pornit anchete interne pentru a afla ce s-a intamplat.

"Fiul meu a murit in conditiile in care doctorii au avut o gramada de timp pentru a afla ce se intampla cu el. In loc sa il consulte ii tot spuneau ca este stresat si ca trebuie sa mearga acasa sa se odineasca. Nu va putem descrie durerea si furia pe care le simtim acum", a declarat tatal lui.


Cauzele mortii nu au putut fi stabilite la autopsia preliminara iar teste mai ample urmeaza a fi realizate pentru a se afla ce s-a intamplat de fapt.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.