SOCANT! Medicii l-au trimis de doua ori acasa, desi avea un creion infipt in mana si isi putea pierde bratul

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:42

Un baietel a fost lasat sa stea cu un creion infipt in mana dreapta timp de doua zile, dupa ce spitalul la care a fost l-a trimis acasa de mai multe ori fara a-l ingriji corespunzator.

Robbie Appleby-Socket, in varsta de 13 ani, a fost pur si simplu ignorat de asistente si medici pe motiv ca erau prea ocupati. Mama spune ca baiatul si-ar fi pierdut mana daca nu ar fi fost la alt spital, situat la 32 de kilometri distanta.

Creionul a ajuns in mana copilului printr-un accident, in timp ce se juca cu colegii lui de scoala. Prima oara cand s-au prezentat la spital medicii i-au spus sa revina in dimineata urmatoare pentru operatie.
Baiatul a fost trimis acasa cu creionul in mana, avand doar un bandaj aplicat la nivelul ranii.

Cand s-a dus pentru a doua oara la medici, acestia l-au expediat din nou, spunandu-i sa astepte telefonul lor. Cele 48 de ore de chin s-au terminat dupa ce mama a decis sa mearga la alt spital pentru a rezolva problemele.

"Nu imi venea sa cred ce se intampla, sunt dezgustata.
Putea sa isi piarda mana. Ma temeam ca din greseala isi va impinge creionul si mai adanc in mana. Doctorii de acolo nici macar nu au verificat rana, l-au lasat sa stea asa. Nici pana in ziua de astazi nu au dat telefonul promis", a declarat mama baiatului.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.