SOCANT: Medicii nu au mai vazut asa ceva! Fetita care sufera de o BOALA RARA: Limba nu i se mai opreste din crestere

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 feb 2017, 03:28

Pentru majoritatea parintilor probabil unul din cele mai fericite momente este atunci cand vad zambetul pe fata copiilor lor.

Parintii micutei din imagine insa nu au putut avea parte de aceasta bucurie deoarece fetita lor, acum in varsta de 2 ani, suferea de o boala cumplita.

Din cauza afectiunii limba micutei Olivia Gillies nu se oprea din crestere. Ajunsese sa fie atat de mare incat fetita nu mai putea inchide gura. Mai mult, risca sa ramana fara organul atat de important pentru ca limba i se usca.

"Am trait un adevarat cosmar.

Cea mai mare teama a noastra era ca se putea sufoca in orice moment. Limba era atat de mare incat abia putea sa manance. De vorbit nici nu se pune problema", a declarat mama fetei.

Intr-un final micuta a fost supusa unei interventii chirurgicale prin care i s-a oprit cresterea limbii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

"Acum

pot sa imi vad fetita zambind. Este un vis ce a devenit realitate",
a mai spus mama ei.


 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.