SOCANT! Meryem Uzerli, protagonista din Suleyman Magnificul: Nu ma mai spalam cu zilele! MOTIVUL pentru care frumoasa actrita a cazut in depresie

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:18

Meryem Uzerli, interpreta sultanei Hurrem din “Suleyman Magnificul” si-a dorit foarte mult o cariera in teatru si film insa lucrurile nu au fost dintotdeauna roz pentru actrita.

Vedeta a povestit ca a avut parte de foarte multe esecuri in cariera si nu de multe ori s-a confruntat cu numeroase piedici care au pus-o pe ganduri daca sa mai continue cu actoria sau sa se reprofileze.

Meryem a locuit o buna bucata de vreme in Germania, la Kassel unde s-a nascut si apoi la Hamburg. Dupa ce a terminat liceu, Meryem s-a prezentat la mai multe auditii si castinguri unde concurenta era acerba si unde erau sute de concurenti pe un loc.


Din nefericire pentru ea, nu a reusit sa se impuna la niciunul si atunci a incercat-o depresia. Vedeta povesteste ca a tinut-o din esec in esec si nu isi mai gasea locul. Era deprimata si a avut si o perioada cand a plecat de acasa, cand nu s-a spalat cu zilele si facea cumparaturi aiurea. Apoi a rasarit si soarele pe strada ei cand a obtinut rolul pentru Suleyman Magnificul.


Acum, actrita este una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia si nu numai., rolul din serial aducandu-i multe impliniri pe plan profesional si personal.( sursa enational.ro)