SOCANT! Motivul HALUCINANT pentru care un tata S-A SPANZURAT la scurt timp dupa nasterea fetitelor sale gemene

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:37

Un tata din Marea Britanie s-a sinucis dintr-un motiv socant!

Simon Pritchard, in varsta de 35 de ani, a fost gasit spanzurat in propria locuinta la cateva zile dupa ce iubita lui a nascut doua fetite gemene, perfect sanatoase. Tanarul si iubita lui nu se mai intelegeau, prin urmare cei doi s-au desparit in urma cu sase luni, in ciuda faptului ca femeia era insarcinata.

Barbatul era foarte stresat ca nu va putea plati pensia alimentara dupa ce gemenele se vor naste.
Colegii, familia si prietenii sustin ca acesta lucra fara intrerupere. Era hair-stylist la un salon si se simtea sub presiune ca nu isi va putea intretine fetitele.

Barbatul a fost gasit mort in casa de cativa prieteni, dar si de mama acestuia care nu isi mai poate reveni din soc. Unul dintre amicii tanarului a povestit ca acesta avea probleme in relatia cu iubita lui inca de acum doi.
Potrivit spuselor acestuia, Simon Pritchard ar fi vrut sa isi ia viata inca de acum un an, dar gandul ca mama lui va suferi l-a facut sa se razgandeasca.

Colegii, apropiatii si familia sunt uluiti ca tanarul a putut sa recurga la acest gest la scurt timp dupa nasterea fetitelor, mai ales ca isi dorea foarte mult sa devina tatic.

Simon Pritchard

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.