SOCANT: Nu e intreaga la minte! Parinti AU BATUT-O CRUNT dupa ce au vazut ce a postat pe internet

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:47

Nu stim daca poate fi o concluzie generala, insa este clar ca multe tinere din ziua de astazi au ajuns sa faca niste lucruri de neinchipuit in urma cu cativa ani.

Este si cazul fetei din imaginea alaturata, care are doar 16 ani. Nu stim ce a fost in mintea ei, insa ea a postat pe o retea de socializare o poza ce parea a fi facuta intr-un loc parasit.

Ce a socat este textul pe care l-a alaturat fotografiei: "acesta este locul in care am ramas insarcinata". Tanara nu s-a gandit in niciun moment ca parintii ei aveau sa vada imaginea respectiva.

Inevitabilul s-a intamplat insa.

Acestia au avut un adevarat soc, pentru ca habar nu aveau ca fiica lor ar fi insarcinata. Initial aceasta a negat, in cele din urma insa a recunoscut ca a intretinut relatii sexuale si ca, ulterior, a avortat.

Infuriat peste masura, tatal ei i-a aplicat o corectie fizica destul de dura, iar acum fata este internata in spital. Vi se pare normal ce s-a intamplat?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.