SOCANT: Nu o sa crezi ce ii iese DIN NAS! "E DEZGUSTATOR, fac asta de 2 ori pe zi"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:53

La prima vedere cazul de fata poate parea ireal, insa este cat se poate de adevarat.

Andrew Leslie, un barbat in varsta de 40 de ani, a ramas fara o bucata de nas dupa ce propriul frate l-a muscat. Totul s-a intamplat cand cei doi erau ametiti de aburii alcoolului.

A doua zi dupa incident barbatul a fost transportat de urgenta la spital, iar medicii aveau o sarcina dificila: sa acopere golul rezultat cu o bucata de piele cat mai apropiata de culoarea tenului.

Dupa o serie de cercetari, doctorii au ajuns la concluzia ca singura care s-ar potrivi din toate punctele de vedere este o bucata de scalp.

Au luat astfel o bucatica mica din pielea de pe cap si au implantat-o in nas. Totusi, un lucru neprevazut s-a intamplat: foliculii de par nu au murit dupa implant, astfel ca Andrew este nevoit sa isi rada noua portiune de nas de doua ori pe zi, deoarece parul creste incontinuu.


"E dezgustator, insa nu am ce sa fac, a fost singura varianta la acel moment. Voi trai toata viata cu aceasta povara, trebuie sa ma obisnuiesc", a spus el. Ati mai vazut asa ceva?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.