SOCANT! O actrita importanta din Romania a fost UCISA

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:04

La 43 de ani, viata unei cunoscute actrite din Romania a fost curmata violent! Femeia a fost descoperita fara suflare, pe malul unui râu. Politistii au o ipoteza socanta: viol urmat de crima.

Viata bate filmul! In cel mai tragic mod, insa, pentru Gabriela Dorgai, actrita la Teatrul de Nord, din Satu Mare.
Doua femei care se plimbau, astazi, pe malul Somesului, in Satu Mare, au descoperit, in iarba, o poseta.

S-au gandit ca cineva a pierdut-o, asa ca au incercat sa vada daca dau de propietara ei: "Am venit inapoi cu bunica, sa vedem… Am vazut pantalonii.  Si bunica s-a dus mai incolo si acolo era femeia, dezbracata!", poveste tanara care a descoperit cadavrul.

Cele doua femei n-au avut curajul sa inainteze. Au chemat politistii care au inceput sa refaca detaliile unei crime…
Totul s-a petrecut in apropierea Palatului Administrativ din Satu Mare. Politistii cred ca femia a fost violata si apoi ucisa. Varianta jafului este exclusa. Banii actritei erau in poseta.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Autorul oribilei crimei a fost cautat cu un caine special dresat pentru a descoperi urme.

Gabriela Dorgai a fost vazuta aseara, pentru ultima data.  Era la premiera unei piese de teatru, puse in scena de colegii ei. De-atunci, apropiatii nu mai stiau nimic despre ea. Inca nu e clar momentul in care a avut loc atacul. Noaptea trecuta sau astazi, in plina zi.

Gabriela lucra la o noua piesa in care avea un rol important. Este vorba despre spectacolul "Amintiri din copilarie", pus in scena la Teatrul de Nord.

Un ultim rol pentru care a facut repetitii, dar, la care nu va mai ajunge...

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.