SOCANT: O companie ISI FORTEAZA angajatii sa poarte pampersi in timpul programului! Motivul este HALUCINANT

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 07:05

O companie din Honduras este acuzata de liderii unui sindicat si de fosti angajati ca ii forteaza pe salariati sa poarte pampersi in timpul serviciului.

Motivul este cu adevarat socant! Superiorii spun ca, astfel, angajatii nu mai pierd timpul ducandu-se la toaleta si ca productivitatea companiei este in crestere.

 

Salariatii sunt fortati sa isi cumpere singuri pampersii iar in cazul in care nu sunt de acord cu aceasta regula sunt amenintati cu concedierea.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

 

Un organism pentru protectia muncii a inceput o ancheta iar daca acuzatiile se vor dovedi a fi adevarate compania risca amenzi serioase.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.