Socant! O femeie si-a inchis copilul in masina de spalat si a pornit-o

Autor: L.S.

Autorităţile au acuzat de „neglijarea copilului” o femeie, după ce fiul acesteia de 5 ani a rămas blocat în maşina de spălat rufe, scrie The Independent.

Autorităţile s-au sesizat după ce băieţelul a fost dus la un spital în Elwood, Indiana, prezentând vânătăi şi zgârieturi pe partea superioară a corpului.

Heather Oliver le-a spus poliţiştilor că a auzit zgomote din camera unde se afla maşina de spălat rufe, mergând acolo a văzut că maşina funcţiona pe un program de spălare, se umplea cu apă, iar fiul său era blocat în cuvă.

Citeste si: Mocanu, pus la punct dupa ce a postat ASTA: ''Ce treaba ai tu cu Andra?''

Citeste si: Povestea incredibilă de viață a unei femei care a avut o căsnicie abuzivă

Femeia a spus că a oprit maşina şi l-a scos pe băiat din cuvă, însă, în loc să cheme o ambulanţă, l-a sunat pe soţul ei, care a ajuns acasă şi l-a găsit pe copil ud leoarcă şi vomitând, potrivit The Independent.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Doctorii, însă, au au ajuns la concluzia că rănile copilului nu sunt accidentale şi sunt „extrem de suspecte”.

Mergând pe firul ipotezei pe care Heather Oliver a prezentat-o, poliţiştii au bănuit că aceasta nu a spus adevărul, iar mai târziu, băieţelul le-ar fi mărturisit că mama sa „nu a fost drăguţă” cu el.

Procurorii au acuzat-o pe femeie de neglijenţă şi de a fi pus în pericol, în mod intenţionat, integritatea fizică a propriului copil.

Citeste si: Șoc la "Puterea dragostei": Iancu s-a întâlnit din nou în afara casei cu Pirui! Cine a detonat bomba

Citeste si: Veste trista in a doua zi de Craciun! Sicriul a sosit! Fiica Adrianei Iliescu este pregatita de inmormantarea mamei sale

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.