SOCANT: O fetita de 11 ani si-a dat foc din DISPERARE! Vezi ce o obliga sa faca tatal ei

Editor: Alexandra Dragos Autor: B.M.
Actualizat: 28 aug 2021, 05:20

Cazul de mai jos, petrecut in Iran, a facut inconjurul lumii.

Mashid Rezai, o femeie in varsta de 36 de ani, ascunde o poveste impresionanta. Desi acum locuieste in Londra si este realizata pe toate planurile, nu va uita niciodata teroarea pe care a suferit-o in copilarie.

La varsta de 11 ani, ea a fost fortata de parintii ei, in special de tata, sa se marite cu un barbat in varsta. Aceasta este o practica normala in acele locuri.



Mashid nu a fost de acord si a incercat sa faca orice pentru a-si indupleca parintii sa o asculte. Fara succes insa, pentru ca tatal ei o batea crunt de fiecare data cand isi exprima punctul de vedere. Disperata, ea a facut un gest disperat: si-a dat foc.

Totul a fost atat de grav incat si-a petrecut 3 luni inconstienta intr-un spital. In loc sa se simta vinovat, tatal isi acuza copilul.
Furios ca i-a distrus planul, nu se gandea decat la faptul ca fetita lui de 11 ani i-a patat onoarea. Bataile si abuzurile au continuat, cu toate ca starea ei de sanatate era subreda.

Din fericire insa a reusit sa fuga. Acum Mashid spune ca vrea sa traga un semnal de alarma asupra situatiei si abuzurilor care au loc in acea parte a lumii.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În timp ce în marile orașe începutul de an școlar este marcat de festivități fastuoase și de prezența autorităților, în multe sate din România realitatea este cu totul alta.