SOCANT: O fetita de 11 ani si-a dat foc din DISPERARE! Vezi ce o obliga sa faca tatal ei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:56

Cazul de mai jos, petrecut in Iran, a facut inconjurul lumii.

Mashid Rezai, o femeie in varsta de 36 de ani, ascunde o poveste impresionanta. Desi acum locuieste in Londra si este realizata pe toate planurile, nu va uita niciodata teroarea pe care a suferit-o in copilarie.

La varsta de 11 ani, ea a fost fortata de parintii ei, in special de tata, sa se marite cu un barbat in varsta. Aceasta este o practica normala in acele locuri.



Mashid nu a fost de acord si a incercat sa faca orice pentru a-si indupleca parintii sa o asculte. Fara succes insa, pentru ca tatal ei o batea crunt de fiecare data cand isi exprima punctul de vedere. Disperata, ea a facut un gest disperat: si-a dat foc.

Totul a fost atat de grav incat si-a petrecut 3 luni inconstienta intr-un spital. In loc sa se simta vinovat, tatal isi acuza copilul.
Furios ca i-a distrus planul, nu se gandea decat la faptul ca fetita lui de 11 ani i-a patat onoarea. Bataile si abuzurile au continuat, cu toate ca starea ei de sanatate era subreda.

Din fericire insa a reusit sa fuga. Acum Mashid spune ca vrea sa traga un semnal de alarma asupra situatiei si abuzurilor care au loc in acea parte a lumii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”