Socant! O gasca de tineri au furat din cutia milei si au jefuit enoriasii unei biserici VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:42

Roxana, o tanara de 21 de ani, a renuntat la facultate si a ales jaful ca mijloc rapid de imbogatire.

Domnul Cornel are 49 de ani si este de meserie inginer retea date si telefonie. Este casatorit de peste 23 de ani cu doamna Elena care este profesor de desen la un liceu. Cei doi au o singura fiica, Roxana. In varsta de 21 de ani, Roxana este studenta la facultatea de Drept din Bucuresti. Despartiti de 300 de km, in ultima perioada, Roxana a inceput sa isi neglijeze familia, ba chiar sa o evite si de fiecare data gaseste noi motive pentru a-si tine parintii la distanta.


Pe filaj detectivii au descoperit ca viitoarea avocata a familiei Nicola nu doar ca a renuntat la facultate, dar a trecut de cealalta parte a legii. Mai mult decat atat, Roxana il iubeste pe Ionut, un fost puscarias condamnat la 5 ani de inchisoare pentru furt calificat si eliberat dupa 2 ani si jumatate fiind la prima abatere. Proaspat intors din inchisoare Ionut s-a intors la vechile obiceiuri si impreuna cu Roxana si cu alti complici au inceput sa jefuiasca oameni nevinovati si sa sparga apartamente.


Folosindu-se de inocenta locatarilor, acestia au actionat ca o adevarata banda de raufacatori, si-au calculat orice miscare si au pus la cale detaliat fiecare jaf. Deghizati ba in instalatori, ba in ehipa de deratizare sau femei de serviciu, hotii au reusit sa patrunda in mai multe apartamente si sa iasa de acolo incarcati de bijuterii si bani.

Lucrurile insa nu s-au oprir aici, intrucat Roxana si Ionut nu s-au rezumat doar la a jefui apartamente.
In zi de sarbatoare acestia au golit buzunarele credinciosilor dintr-o biserica. In timp ce sotii Nicola asteptau un semn de la Roxana, fiica lor ii pacalea ca este incontinuare studenta si ca are un iubit minunat, care este director de vanzari la o firma importanta. Afland crudul adevar, tatal fetei a hotarat sa o dea pe mana politie.

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.