SOCANT. O gravida care a nascut GEMENI acasa, la un pas de MOARTE in drum spre spital

Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:01

O femeie care tocmai nascuse gemeni acasa, era cat pe ce sa isi piarda viata in ambulanta care o transporta la spital.

A fost la un pas de moarte. Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere. Sunt momentele cutremuratoare traite de tanara mama. Imaginile, suprinse de camerele de supraveghere montate in intersectie, arata cum ambulanta in care se afla femeia, intra in sensul giratoriu cu semnalele luminoase pornite.

In imagini se vede cum din partea dreapta a sensului giratoriu intra cu viteza o masina de culoare albastra. Nici gand sa opreasca si intra in plin in salvare.

Impactul a fost atat de puternic incat salvarea a ajuns pe contrasens, iar celalta masina, pe trotuar.

Totul s-a intamplat in doar cateva secunde, sustine socat soferul ambulantei. Pe aceleasi imagini suprinse de camerele de supraveghere se vede cu la cateva minute dupa nenorocire, o a doua ambulanta intra in sensul giratoriu. aici se aflau gemenii femeii, abia veniti pe lume. Doar o minune a facut ca nimeni sa nu fie ranit grav.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Tanara mamica a ajuns in siguranta la spital. Tot in ingrijirea medicilor a ajus si soferul din cauza caruia s-a produs accidentul, din fericire, cu rani minore. Politistii au deschis o ancheta in acest caz si urmeaza sa stabileasca din ce motive soferul masinii nu a acordat prioritate.

##VIDEO133097##