SOCANT! O mamica si-a dus fetitele gemene la oftalmolog pentru un control de rutina, insa ce a aflat a INGROZIT-O

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 iul 2022, 13:05

Chiar cand implineau un an de zile, parintii unor fetite gemene, au aflat un LUCRU DEVASTATOR.

Chiar cand implineau un an de zile, cei doi copii au fost diagnosticati cu una din cele mai grave boli,  cancer la ochi. Isla si Grace Devine au dus o batalie crunta dupa ce au fost diagnosticate cu cancer la ochi. Au indurat un tratament foarte dureros in urma caruia, Grace si-a pierdut un ochi. Mamica lor, Laura, in varsta de 25 de ani a dezvaluit ca cele doua fetite au avut un ghinion imens, insa se simte norocoasa ca ele au reusit sa faca fata tratamentului.

E incredibil sa le vezi asa dupa ce au trecut prin acel chin.

Boala a fost descoperita la scurt timp dupa ce gemenele si-au sarbatorit primul an din viata. Mamica lor a observat intr-o poza de-a lor ca ochiul stang a lui Grace nu e chiar drept. Am observat ceva in neregula cu ochiul lui Grace, insa nu mi-am inchipuit ca poate fi atat de grav. Medicul a spus ca se afla ceva in spatele ochiului si trebuie sa o examineze mai atent sub anestezie. Operatia a avut loc a doua zi dimineata, iar medicii le-au

dat parintilor vestea devastatatoare. Am fost socati, nu am auzit de asa ceva si nu ne imaginam ca este vorba de cancer. Micutele au inceput un tratament agresiv in urma caruia a venit si vestea imbucuratoare, aceea ca boala e in regresie..

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.