SOCANT. O romanca stabilita in Italia, IMPUSCATA de sotul ei in timp ce se afla in vacanta

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 05 oct 2020, 20:00

O romanca se zbate intre viata si moarte, dupa ce a fost impuscata de sotul ei, italian, chiar in timp ce se aflau in vacanta.

In varsta de 39 de ani, Mihaela a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost impuscata de sotul ei, pe o plaja din Italia. Cei doi erau certati, dar au mers in vacanta impreuna cu copilul lor, la Marea Adriatica. S-au cazat intr-un camping si totul parea ca reintra in normal, numai ca, la un moment dat, barbatul, orbit de gelozie, a scos un pistol si a tras in sotia sa mai multe focuri de arma.



Turistii care au asistat la incident au alertat imediat autoritatile. Romanca a fost imediat transportata, in stare critica, la spital unde a fost supusa unei interventii chirurgicale. Carabinierii italieni au declansat o ancheta in acest caz, iar barbatul agresiv a fost arestat preventiv.

##VIDEO119950##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.