SOCANT: O tanara insarcinata A IMPIETRIT DE FRICA atunci cand a vazut ce ii iese din burta! Medicii nu au mai vazut asa ceva FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 07:30

O viitoare mamica din marea Britanie a fost ingrozita atunci cand a vazut ca din abdomenul ei iese pur si simplu un ac.

Kelly Donegan, in varsta de 26 de ani, mai are doar 6 saptamani pana la nastere. Ea a spus in repetate randuri medicilor ca simte ca ceva o deranjeaza in partea stanga a abdomenului, insa i s-au dat de fiecare data asigurari ca nu are de ce sa isi faca griji.

 

Totul pana de curand, cand a vazut ca un ac pur si simplu ii iese in afara din interiorul abdomenului, la doar cativa centimetri de copilul ei inca nenascut.

 

Femeia suspecteaza ca acul a ramas acolo acum 3 ani de zile, cand a suferit o interventie chirurgicala.

 

"Abdomenul meu devine din ce in ce mai mare si probabil presiunea l-a impins afara", spune tanara.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Desi Kelly acuza dureri, doctorii nu pot inlatura acul pana la nasterea copilului.

 

"Nici macar nu pot sa-mi faca raze X pentru a vedea exact pozitionarea lui sau cat de mare este, pentru ca radiatiile sunt daunatoare pentru cel mic", a adaugat ea.

 

Tot ce pot face medicii in acest moment este sa indoaie capatul iesit in afara pentru ca acesta sa nu se agate de haine.



/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/foto-efae84a521e1b76336c5f3accedc3622.jpg

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.