SOCANT: Oscar Pistorius si-a UCIS iubita cu INTENTIE! Ipoteza unui accident a fost exclusa VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 06 nov 2020, 08:30

UPDATE: Reprezentantii Politiei au declarat ca este exclusa ipoteza unui accident, lansata initial de presa sud-africana.

Oamenii legii spun ca au existat anterior dispute familiale raportate de la locuinta din Pretoria a sportivului, astfel elbierarea pe cautiune a campionului olimpic a fost refuzata.

"Au existat in trecut rapoarte privind dispute familiale care au avut loc la domiciliul acuzatului. Pot să spun că suspectul a fost inculpat pentru crima", a mentionat un alt purtator de cuvant al politiei, Katlego Mogale.

Această formulare exclude astfel ipoteza unui accident.


Oscar Pistorius a uimit o lume intreaga cu puterea sa de invingator in competitiile sportive  iar acum uimeste prin acuzatia socanta de a-si fi ucis iubita.

Starul paralimpic si-ar fi impuscat concubina in casa lui din Pretoria. Potrivit unui jurnalist din Africa de Sud se pare ca Pistorius ar fi confundat-o pe iubita lui cu un hot. Aceasta l-ar fi trezit pe sportiv ca sa-i faca o surpriza de Ziua Indragostitilor, dar el s-ar fi speriat si ar fi impuscat-o.
Victima, în vârsta de 30 de ani, a fost atinsa de patru gloante si a murit pe loc.

Cu toate ca s-a nascut cu o malformatie congenitala si i-au fost amputate ambele picioare, Oscar Pistorius, in varsta de 26 de ani, a facut performanta in atletism. El poarta proteze din fibra de carbon si concureaza alaturi de sportivi fara handicap fizic. La Olimpiada de la Londra, el a reusit sa se califice în semifinalele probei de 400 de metri.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.