Socant! Pacient batut mar de un asistent medical VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 oct 2020, 05:05

Caz socant la Pitesti unde un pacient a fost batut chiar unul din angajatii spitalului unde era internat. Agresorul, un asistent medical, l-a batut pana i-a rupt coastele si i-a perforat plamanii.

Asistentul s-ar fi enervat pentru ca barbatul, fost medic psihiatru, a incercat sa le impartaseasca din experienta sa catorva rezidenti. Martorii povestesc ca asistentul nervos l-a luat la bataie, l-a lovit cu pumnii. Pacientul a cazut, dar asistentul nu s-a lasat. L-a lovit mai departe cu picioarele pana i-a rupt coastele. Apoi l-a tarat pana in salon, i-a dat medicamente, ce i-o sedative puternice sa doarma ca sa nu mai poata vorbi.
Pacientul a fost descoperit abia a doua zi de alti ingrijitori. A fost trimis la urgenta, unde a fost operat. Fratele pacientului a depus o plangere la politie impotriva asistentului medical. Conducerea spitalului s-a autosesizat.

Dragos Serb, directorul medical al Spitalului Judetean Arges:" Se vor face anumite investigatii referitor la cauzele acestui incident care a aparut în sectia de Psihiatrie."

 

Taguri: