SOCANT: Parintii credeau ca au o fata model, insa ea SE PROSTITUA pe bani VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:08

O vorba din batran spune "Gura omului adevar graieste", dar si minciuna!

Subiectul acestei editii a fost Amalia, o tanara in varsta de 19 de ani, studenta in Bucuresti. Desi, pana nu demult, parintii traiau cu impresia ca au un copil model, gurile rele aveau o alta parere, aceea ca fiica sotilor Militaru nu ar fi nici pe departe usa de biserica.

 

"Avem poate din invidie, poate eu stiu din ce alte interese, persoane care incearca sa ne bage in cap ideea ca ea nu ar fi chiar asa cumintica pe aici prin Bucuresti", spune tatal fetei.

 

Cei doi parinti, care locuiesc in Ploiesti, au apelat la echipa emisiunii "Pe banii parintilor" pentru a afla ce se petrece cu adevarat cu Amalia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

 

Adevarul este crunt: fata chiulea de la facultate,

avea foarte multe absente si a picat foarte multe examene. Mai mult, ea dadea bani profesorilor pentru a lua restantele.

 

Ceea ce este si mai grav este ca adolecenta se prostitua pentru bani. Care a fost reactia parintilor si cum s-a desfasurat confruntarea, vedeti in materialul video atasat.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.