SOCANT: Pentru ei, dimineata nu a mai fost la fel! Momentul TERIFIANT in care podeaua liftului a inceput sa se rupa, bucata cu bucata VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 sep 2021, 16:00

Angajatii unei companii din Olanda au trecut prin momente cumplite. Nimic nu prevestea faptul ca acea dimineata obisnuita se va transforma intr-un adevarat cosmar pentru ei.

In imagini putem vedea doi barbati care se urca in lift si apasa butonul etajului la care trebuie sa ajunga. Liftul incepe sa urce insa, la un moment dat, linistea este intrerupta de mai multe zgomote iar lumina din interior se stinge.

 

Ceea ce urmeaza este terifiant: cei doi barbati privesc ingroziti cum podeaua liftului incepe sa se rupa si sa se prabuseasca in gol, bucata cu bucata.

 

Din fericire, totul nu a fost decat o farsa extrem de bine pusa la punct. Autorul este o companie de produse electronice care a vrut sa demonstreze cat de reale pot fi imaginile redate de noile sale monitoare.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Podeaua liftului nu era

altceva decat o serie de 9 monitoare lipite intre ele, iar efectul ruperii podelei era de fapt imaginea afisata de acestea.

 

Totul pare atat de real incat oamenii chiar cred, pentru cateva secunde, ca se afla intr-un real pericol si ca vor cadea in gol. Multe dintre "victime" incearca sa se tina de peretii liftului, iar o femeie chiar tipa.

 

Voi cum ati fi reactionat intr-o asemenea situatie?