SOCANT! Prunc nou-nascut, abandonat intr-un lan de floarea soarelui

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:54

Ce suflet poate avea o mama?

Bebelusul abia nascut a fost descoperit, pe camp, de un fermier care inspecta cultura de floarea soarelui. Omul crede ca micutul a venit pe lume chiar acolo. Barbatul a ramas fara cuvinte cand a vazut copilul lasat in mijlocul lanului de floarea soarelui.

Cum micutul era in viata, fermierul a sunat la 112 si a chemat o ambulanta. Imediat nou-nascutul a fost transportat la spital." Din pacate pentru el, temperatura corpului este de doar 27 de grade Celsius.
Este intr-un incubator. Incercam sa-l readucem la temperatura normala
", au declarat reprezentantii spitalului.

Daca va fi gasita, mama va fi supusa unei expertize psihiatrice pentru a se determina daca a avut discernamant in momentul in care si-a abandonat copilul. Politia face cercetari pentru a afla cine este mama pruncului. Daca va fi gasita, aceasta va fi pusa sub acuzatia de tentativa de omor calificat, in cazul in care bebelusul va supravietui sau omor calificat daca pruncul va deceda.


 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.