SOCANT! Reactia INCREDIBILA a conducerii unei scoli cand a aflat ca una dintre eleve a fost HARTUITA SEXUAL

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 nov 2020, 22:55

Mama unei adolescente de 13 ani a fost oripilata cand conducerea scolii unde fiica ei invata i-a sugerat ca eleva sa-si faca o reductie de sani pentru a evita batjocura si comentariile injurioase din partea colegilor ei.

Tammie Jackson, din Missouri, Statele Unite, a povestit cu tristete cum fiica ei, Gabrielle, in varsta de numai 13 ani este in permanenta hartuita sexual de catre colegii ei din cauza dimensiunii mari a bustului. Femeia s-a adresat conducerii scolii pentru a lua actiune ca fiica ei sa nu mai fie supusa unor astfel de tratamente. A ramas muta de uimire cand a auzit solutia propusa de directori.

Reprezentantii scolii au incercat chiar sa-si justifice raspunsul bizar in fata mamei disperate.
Ei au explicat ca ar putea sa ia in calcul trasferul lui Gabrielle la o alta scoala, dar acest lucru nu ar exclude repetarea hartuielilor din partea colegilor deoarece sanii adolescentei vor ramane in continuare mari. Cea mai buna solutie de a scapa de toate problemele a fost, in viziunea reprezentantilor scolii, operatia de reductie mamara.

" Ma faceti sa cred ca este intr-un fel vina mea sau a lui Dumnezeu ca a creat-o asa", le-a raspuns reprezentantilor scolii, Tammie Jackson, mama adolescentei.
Femeia s-a adresat autoritatilor si a reclamat conducerea scolii unei institutii superioare.

Un inspector scolar a declarat presei ca autoritatile vor sa stopeze fenomenul de hartuire de orice fel in scoli prin consilierea elevilor. Referitor la sugestia de operatie de reductie a sanilor data de conducerea scolii unde Gabrielle invata, inspectorul a afirmat ca o comisie ancheteaza acest caz, dar a adaugat ca este posibil ca mama elevei sa fi inteles gresit mesajul conducerii, din cauza unei erori de comunicare.


Gabrielle Jackson
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/1-bc7ea1b814b5bde1a7863e230cbf0907.JPG
Tammie Jackson si fiica ei, Gabrielle
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/2-8b1b43c0fdd5780e0ddee1110907d742.JPG

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.