SOCANT. Romanca plecata sa munceasca in Italia, SPULBERATA pe o trecere de pietoni din nordul peninsulei

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:57

Avea toata viata inainte si muncea din greu sa-si faca un viitor. Plecase din Galati sa lucreze in Italia.

Totul s-a naruit brusc cand o masina a spulberat-o pe o trecere de pietoni din nordul peninsulei. Soferul, un instructor de schi care a fugit de la locul accidentului si a lasat-o pur si simplu sa moara. Cand a fost prins, le-a pus politistilor ca nu-si aminteste sa fi lovit pe cineva. Iata povestea cutremuratoare a Loredanei.

Loredana Gabriela va zambi fericita numai din fotografii, frumoasa si cu toata viata inainte, fata si-a gasit sfarsitul chiar in tara unde voia sa-si faca un rost.

Speranta ei la un trai mai bun devine sansa la viata pentru patru oameni!

Romanca de 21 de ani lucra ca barmanita intr-un local din Cortina, oras situat in nordul Italiei. Parea o zi normala de lucru, cand a plecat de-acasa. La jumatatea drumului, insa, un sofer inconstient a spulberat-o pe trecerea de pietoni, barbatul de la volan, instructor de schi, ar fi fugit de parca nimic nu s-ar fi intamplat.

A lasat-o sa zaca in mijlocul strazii. Din intamplare, cineva a vazut-o si i-a sarit in ajutor. Trecatorul a anuntat ambulanta si tot el ar fi spus anchetatorilor ca echipajul a sosit la aproape o ora de la apelul sau. Fata a ajuns in coma la spitalul San Martino din Belluno- acolo a agonizat doua zile.

##VIDEO131354##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Soferul

inconstient a fost prins abia a doua zi de la nenorocire. In presa italiana, tragedia a fost anuntata abia cand medicii au declarat ca pacienta lor e in moarte cerebrala si i se pot preleva organele! De patru zile, familia Gabrielei e in stare de soc- mama ei ii ducea dorul in fiecare zi.

Acum, femeia isi va aduce copila acasa, in sicriu. Pregatirile de inrmomantare par un cosmar urat si pentru rudele ramase in tara.

Tanarul suspectat ca a lovit-o cu masina pe Gabriela s-a ales cu dosar penal si este cercetat de politisti in arest. Rudele din Galati ale tinerei nu vor sa accepte ca fata a fost victima unui accident de circulatie, iar banuielile lor merg pana la razbunare.

Loredana Gabriela Tiron va fi inmormantata in satul Fundeanu, acolo unde a copilarit pana la varsta de 9 ani cand a plecat in Italia.

 

 

Taguri: