SOCANT. S-a ales cu o AFECTIUNE GRAVA a muschilor dupa o ora de antrenament la sala

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 00:33

Un antrenament prea intens a bagat-o pe o tanara in spital. Din dorinta de a arata cat mai bine de sarbatori, o femeie si-a supus corpul unor antrenamente dure.

Rebecca Johnson, o britanica in varsta de 30 de ani, a optat pentru un antrenament intensiv in prezenta unui instructor personal. Tanara era disperata sa arate cat mai bine, mai ales acum de sarbatori cand toate femeile vor sa impresioneze in rochia purtata in seara de revelion.

Insa la scurt timp dupa prima sedinta, mainile si picioarele i s-au umflat si s-a trezit ca nu mai poate merge.

La inceput nu a bagat in seama durerile, crezand ca este vorba doar de febra musculara, insa cand starea ei s-a inrautatit, femeia a mers la spital. A constatat cu stupoare ca dupa o ora de antrenament intensiv s-a ales cu o afectiune grava a muschilor.

Medici ii-au spus ca a facut foarte bine ca s-a prezentat la spital si nu a ignorat durerile deoarece rinichii ei erau la un pas de a ceda.

A ramas internata in spital timp de patru zile. Specialistii avertizeaza ca un tip gresit de antrenament poate lasa urmari grave asupra sanatatii chiar daca este efectuat sub supravegherea unui instructor.

De cateva or ii-am spus instructorului in timpul antrenamentului ca nu mai pot continua, mi se parea foarte grele exercitiile. Insa el m-a incurajat sa dau tot ce este mai bun din mine. Pentru ca aveam in fata un profesionist, m-am gandit ca durerea resimtita in timpul efortului este ceva firesc ”, a declarat pentru Daily Mail Rebecca Johnson.


Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”