SOCANT. S-a nascut cu o tumora GIGANT, cat un sfert din greutatea trupului ei

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:56

Ajutata de medici, fetita care s-a nascut acum cateva saptamani a reusit sa castige prima batalie in lupta cu viata.

O farama de copil de numai o luna incepe o noua viata. Este povestea Casianei care s-a nascut cu o tumora gigant care cantarea un sfert din greutatea corpului. In ziua in care a venit pe lume, familia a trait un soc. Bucuria si emotia cu care familia o astepta s-au spulberat. Nimeni nu-i spusese mamei despre tumora uriasa a copilului.

A fost adusa, de urgenta, la Spitalul Marie Curie.

Casiana este un caz cu totul iesit din comun, nu numai pt medicii din Romania, ci si pentru cei din strainanate. Nici ei n-au mai vazut asa ceva ”, a devalarat dr. Catalain Carstoveanu.

O luna si o saptamana Casiana a stat in sectia de terapie, timp in care cei de la spital au cautat medicii potriviti pentru a o opera pe copila. Pentru ca o astfel de interventie nu se face in Europa, salvarea a venit, in cele din urma, de peste ocean.

La finalul a opt ore petrecute in sala de operatie, doctorii americani si colegii lor romani au rasuflat usurati. Intre timp, Casiana a inceput sa bea lapte pentru prima data. Ea va mai ramane o saptamana la Terapie Intensiva, dar, abia peste 6 luni, doctorii vor sti daca cea mica va mai avea sau nu nevoie si de alte interventii chirugicale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO131166##

 

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.