SOCANT. S-a omorat din greseala in timp ce-si facea un selfie pentru Facebook

Autor: A.D. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 06 oct 2020, 11:15

Oscar Otero Aguilar, un tanar in varsta de 21 de ani din Mexico City se afla la un bairam cu prietenii in momentul in care a decis sa-si faca un selfie periculos.

Tanarul s-a gandit ca nu ar fi rau sa aiba pe contul lui de Facebook un selfie cu arma, ca sa para un tip dur. Din pacate pentru el, aceasta dorinta bizara i-a fost fatala. Arma s-a descarcat accidental chiar in timp ce tanarul isi facea selfie pentru a da bine pe Facebook.

Anchetatorii asteapta rezultatele autopsiei pentru a se confirma ca moartea tanarului a fost un accident.

Intre timp unul dintre prietenii adolescentului a fost arestat pentru detinere ilegala de arma, in timp ce altii au disparut de la fata locului.

Oscar Otero Aguilar era un adolescent de conditie modesta care incerca sa impresioneze pe retelele de socilizare cu fotografii in diferite ipostaze, chipurile de baiat smecher. Din pacate, incercarea de a s-i face un selfie cu o arma i-a fost fatala.


Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.