SOCANT. Se pregatea de majorat, dar s-a prabusit brusc la podea. A intrat in coma si de atunci nici ca si-a mai revenit!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:06

A cazut din picioare, iar dupa o saptamana a intrat in coma. Este povestea sfasietoare a unei fete care se pregatea sa-si serbeze majoratul.

Medicii romani spun ca nu exista vindecare, dar mama e hotarata sa faca orice ca sa-si salveze copilul! Doua saptamani o despart pe Camelia de varsta majoratului. Ea este, insa, pe patul de spital. Starea ii s-a inrautit brusc, iar doctorii o privesc neputinciosi.

Pana in urma cu trei saptamani, Camelia mergea la liceu, iesea cu prietenii, vorbea, zambea si abia astepta sa-si serbeze ziua de nastere. Boala a contractat-o in urma unei epidemii pe cand avea doar 7 luni.

O varsta prea frageda pentru ca medicul sa o vaccineze. Anii au trecut, Camelia a crescut si parea ca nimeni si nimic nu o va opri din drumul ei ambitios in viata.

Nu exista, la ora actuala, un tratament care sa vindece aceasta boala", spun medicii. Mama refuza sa creada. E convinsa ca exista o rezolvare. A aflat de curand ca un alt copil si-ar fi revenit si a trimis dosarul medical al fetei in strainatate.

Impresionanti peste masura de povestea fetei, doctorii sunt in stare sa faca orice. Si sora ei geamana, tintuita in scaunul cu rotile se roaga zi si noapte. Cei care vor sa o ajute pe Camelia sa inceapa tratamentul o pot face. Mama ei are un cont in lei, deschis la o banca din Ploiesti.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

CONT: RO 42 ING 003291 559 (RON)

##VIDEO134923##

 

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?