SOCANT! Si-a dorit o plapuma moale din lana si s-a trezit cu un credit de aproape 5 mii de lei. Cum a fost posibil asa ceva

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 iul 2022, 21:20

Ingrozita de gandul ca nu are de unde sa plateasca atatia bani, femeia a cerut ajutor Stirilor Kanal D.

Urmariti cu atentie acest material filmat cu o camera ascunsa ca sa stiti cum sa va feriti de asemenea afaceri. Nu mai putin de 150 de romani au patit-o!

Imaginile sunt filmate de o echipa a Stirilor Kanal D. Biata femeia incearca din rasputeri sa-i convinga pe cei care i-au pus in carca un credit urias pentru pensia ei, ca a cazut fara sa stie intr-un joc periculos.

Totul a inceput in urma cu doua saptamani, cand femeia a decis sa-si cumpere o plapuma calduroasa, la oferta si cu posibilitatea de a plati in rate.

Doar ca socoteala initiala s-a transformat intr-una costisitoare si de lunga durata. Socul a venit odata cu telefonul de la banca care o anuntat o pe femeie ca e buna de plata. Intr-un singur an, avea sa plateasca plapuma de 4 ori..



Ingrozita ca n-are pe unde sa scoata „plapuma” femeia a incercat sa sune la firma, insa, nimeni nu i-a raspuns. Speriata, a cerut ajutor la redactia Stirilor Kanal D.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pornim spre sediul firmei si incercam sa aflam si parerea de la celalalt capat al

plapumii. Discutiile nu par sa mearga in directia buna pana cand, angajata firmei afla ca totul a fost inregistrat.

Abia acum in al doisprezecelea ceas,  femeia reuseste sa rezilieze contractul de credit si sa returneze plapuma care a pus-o pe jar, suficient cat sa nu-i mai fie frig la iarna.

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.