SOCANT: Si-a INCENDIAT iubita, desi era insarcinata in luna a 8-a

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:53

A ajuns la spital cu arsuri cumplite dupa o cearta cu iubitul, dar a reusit sa aduca pe lume un bebelus perfect sanatos!

Medicii se chinuie acum sa-i salveze viata bietei mame. Urmeaza informatii care va pot afecta emotional! Aceasta femeie a trecut prin niste momente greu de imaginat. Mai avea o luna pana sa aduca un copil pe lume, in schimb, a ajuns la spital. Nu ca sa nasca, ci arsa pe aproape tot corpul. S-ar fi certat cu iubitul.

Barbatul sustine ca nu este de vina pentru tot ce s-a intamplat, ci iubita lui.

A fost chemat la politie sa dea explicatii. Barbatul nu recunoaste in ruptul capului ca el e cel care i-a dat foc: "sa se gandeasca ca exista un Dumnezeu deasupra capului!". Femeia mai are acasa doi copii.

Femeia a fost transferata de urgenta la spitalul de Chirurgie Plastica si Arsuri din Capitala. A nascut prin cezariana. Copilul este in stare buna. "Aseara s-a luat decizia ca trebuie separate cele 2, sarcina de arsura.
Arsura este mare, de 50% suprafata corporala, destul de profunda", a spus purtatorul de cuvant al Spitalului de Arsi.

Vecinii spun ca mereu au fost scandaluri intre cei doi iubiti. Dar nu se asteptau chiar la asa ceva: "am vazut salvarea si am zis ca trebuie sa nasca. De batut s-au batut mereu! Bautura, toata-i bautura! Maica-sa si cu taica-su sunt de vina ca sunt plecati in Italia si le trimite pachete cu alimente, bani- banii ii beau si nu merg la serviciu din cauza asta".


Politistii au deschis o ancheta in acest caz. Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, iar Directia pt Protectia Copilului va decide ce se va intampla cu cei doi copii. Pana la clarificarea situatiei minorii au ramas in grija unei rude.
##VIDEO104148##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.