SOCANT. Si-a injunghiat nora in OCHI cu nepotii de fata pentru ca o banuia ca ii inseala fiul!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 08 oct 2020, 12:30

Un barbat indian si-a atacat violent nora, scotandu-i ochii din orbite cu cutitul. Groaznica scena s-a petrecut de fata cu nepotii, copiii femeii si ai fiului atacatorului.

Manjit Singh Mirgind, un barbat indian in varsta de 51 de ani, stabilit in Marea Britanie, si-a nenorocit nora pe viata. Barbatul a sarit cu cutitul la ea, de fata cu proprii nepoti, adica copiii femeii si ai fiului sau. I-a scos fara mila ochii din orbite lasand-o oarba. Atacatorul nu s-a oprit aici! In timp ce femeia era in agonie, iar nepotii il implorau sa se opreasca, barbatul i-a taiat venele de la incheietura mainii.



Victima a supravietuit, insa acestui atac sangeros si brutal! A fost dusa la spital, insa medicii nu prea au avut ce face in ceea ce priveste vederea ei." Si-a pierdut vederea la ambii ochi si a ramas cu cicatrici pe fata", au declarat medicii pentru Daily Mail.

Pentru fapta sa, barbatul a fost condamnat la 10 ani inchisoare. Si-a explicat actiunea in fata judecatorilor, motivand ca a vrut sa-si razbune fiul.
Manjit Singh Mirgind a declarat instantei ca nora i-a inselat fiul si trebuia pedepsita conform religiei sale. Femeia a negat orice acuzatii de infidelitate, dar si-a parasit sotul si domiciliul dupa aceasta intamplare care i-a marcat viata pentru totdeauna.

Procurorii au vrut sa-l acuze de tentativa de omor, insa, avocatul barbatul a reusit sa-i schimbe incadrarea la lovituri deosebit de grave.


Atacatorul, Manjit Singh Mirgind

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.