SOCANT! Si-a INSELAT sotul cu totii finii pe care I-A CUNUNAT VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:50

Nasii sunt parintii spirituali ai tinerilor proaspat casatoriti!

De cele mai multe ori ei sunt un model, un exemplu demn de urmat pentru tinerii insuratei. Alexandru, un barbat casatorit cu o sotie mai tanara decat el cu zece ani, a apelat ingrijorat la sprijinul lui Ernest si al detectivilor “ Ochii din umbra ”.

De la o vreme, intre el si sotia lui, Irina au aparut tensiuni in relatia de cuplu. Femeia era mai mereu nemultumita de sotul ei si cheltuia in mod nejustificat foarte multi bani, mai ales ca ea era casnica, nu prea avea pe ce sa consume atatia bani.
Detectivii “Ochii din umbra” au urmarit-o pe sotia lui Alexandru timp doua saptamani, suficient pentru a afla un lucru ingrozitor. Irina era cea mai tare nasa de cununie pentru finii ei si ai sotului sau! Avusese legaturi extraconjugale cu cel putin 12 barbati, toti finii ei si ai lui Alexandru, iar in prezent avea o aventura cu viitorul fin, un tanar care voia sa se insoare din interes.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.