SOCANT: Si-a pus pisica in masina de spalat si i-a dat drumul! A filmat cu satisfactie agonia animalului VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:10

Twisted Allan Staughton, un tanar in varsta de 23 de ani din Marea Britanie, risca pedeapsa cu inchisoarea dupa ce a facut un lucru oribil, pe care l-a considerat a fi amuzant.

Baiatul a inchis pisica prietenei sale intr-o masina de spalat pe care a lasat-o in functiune timp de cateva zeci de secunde.

 

Incantat de fapta lui, tanarul a filmat totul si a postat clipul pe internet. In urma incidentului animalul terorizat a ramas fara un dinte si a suferit rani serioase la limba.

 

O organizatie de protectie a animalelor s-a autosesizat dupa ce a vazut filmuletul si, in cele din urma, a reusit sa-l gaseasca pe baiat si sa-l dea pe mana autoritatilor.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Acum acesta risca sase luni de inchisoare si  amenda de peste 24.000 de euro pentru cruzime fata de animale.

 

"Se vede clar din clip ca pisica a suferit o trauma. Era terorizata si dezorientata, nici macar nu se putea misca. Este incredibil ce a facut acest tanar", spune un membru al organizatiei.

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.