SOCANT. Soareci MORTI si broaste in apa unei piscine de fite din Giurgiu

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 28 aug 2021, 12:10

Nepasarea unora nu pare sa aiba limite. Intr-un strand din Giurgiu, oamenii fac baie la un loc cu soareci si broaste moarte.

Imaginile socante au fost surprinse de cativa tineri care au tinut ca grozaviile sa fie vazute de toata tara! Zeci de soareci rotofei, plutind pe luciul apei din piscina. Ai zice ca bietele rozatoare au vrut sa se racoreasca intr-o apa mult prea adanca si asa si-au gasit sfarsitul.

Se intampla la un bazin din Giurgiu. Scenele demne de Tom si Jerry au fost surprinse de cativa tineri.

Acestia au incremenit cand au vazut ca in piscina in care venisera sa faca baie pluteau soarecii morti. I-au adunat si apoi i-au fotografiat. Tinerii l-au chemat pe administrator ca sa-i arate vietuitoarele si sa-i ceara explicatii.

Barbatul nu pare deloc impresionat si gaseste repede o explicatie: „ Nu sunt sobolani, sunt soriceii din acestia, din padure si vin la apa. Nu erau decat 10 ”.
Cand vede ca tinerii nu se lasa convinsi, omul trece la amenintari! Admistratorul pare ca vrea sa-i intimideze pe tineri ca sa dea totul uitarii. Barbatul o tine pe a lui si nu pare sa-i pese de pericolul din bazin. Asadar, pana sa va pazeasca altii, e bine sa va paziti singuri!

##VIDEO119171##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei