SOCANT: Sufera de o boala CRUNTA! Doarme 44 DE ZILE la rand iar cand se trezeste se automutileaza si isi ATACA familia

Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 07 nov 2020, 06:25

Tanara din imaginile alaturate sufera de o boala neobisnuita, care ii transforma viata intr-un adevarat cosmar.

Din cauza afectiunii Lois Wood, in varsta de 14 ani, are episoade in care doarme timp de 44 de zile.

Somnul din aceasta perioada este intrerupt doar de accese subite de furie, in care fata sare brusc din pat si isi ataca parintii sau isi face rau singura, intr-o stare de somnambulism. Pentru ca tabloul sa fie complet ea nu isi aduce aminte de nimic dupa ce se trezeste.



"Tin minte ca la un moment dat m-am trezit si aveam mainile pline de sange. Cand m-am uitat in oglinda am vazut o vanataie mare si urata pe frunte. Mama mi-a spus ca m-am dat singura cu capul de pereti de mai multe ori. S-au intamplat si lucruri mai ciudate. De exemplu, fara sa imi dau seama mi-am facut un piercing in ureche si mi-am vopsit parul in rosu.
Cand m-am trezit si mi s-a spus ce am facut am crezut ca este o gluma. Nu imi dau seama ce fac in somn, devin foarte agresiva, de multe ori mi-am atacat fratiorul. Ma urasc"
, a declarat Lois.

Totul a inceput anul trecut, cand tanara s-a intors de la scoala, s-a asezat pe canapea cu fata in jos si nu s-a mai trezit. Familia nu stia atunci ce se intampla cu ea, iar cand medicii le-au explicat despre ce este vorba nu le-a venit sa creada.


"Fetei ii este frica acum sa mai adoarma, se teme ca nu se va mai trezi niciodata. E de nerecunoscut cand intra in acele stari de somnambulism, e teribil ceea ce se intampla", a spus mama ei.

Deocamdata doctorii nu cunosc un leac pentru ciudata boala.


Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire