SOCANT: Suferea de o boala rara, care L-A TRANSFORMAT intr-un MONSTRU. Vezi cum arata acum, dupa ce medicii au incercat sa il ajute FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 nov 2020, 00:05

Wu Qiang, un chinez in varsta de 33 de ani, poate rasufla usurat si poate privi din nou viitorul cu optimism.

Barbatul avea inca de la nastere o mica umflatura pe fata, fapt care nu i-a pus probleme. Din 2005 insa aceasta a inceput sa creasca rapid si, dupa numai cativa ani, fata lui era complet acoperita de tumori.

 

Acestea ii crescusera chiar si pe pleoape, lasandu-l practic orb. Din cauza bolii extrem de rare viata barbatului a luat o turnura nu tocmai placuta.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

A

fost nevoit sa renunte la slujba si s-a izolat in casa, de teama reactiilor celor din jurul lui. Din fericire insa barbatul a fost supus recent unei operatii prin care tumorile i-au fost inlaturate.

 

Interventia a fost un succes si, dupa perioada de refacere, este de asteptat ca Wu Qiang sa poata reveni la viata normala pe care a avut-o inainte de acest cosmar.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/61217426-6ca6b858ebeb268ab3d20c77ce3ebcb4.jpg

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.