SOCANT! Tanara care bea 36 de litri de SANGE pe saptamana si spune despre ea ca NU este VAMPIR, ci un om normal

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 08 nov 2020, 14:20

Tanara in varsta de 29 de ani din America este un adevarat caz de studiu. Aceasta bea cate 36 de litri de sange de porc sau de vita pe saptamana pentru ca cel de om il considera o delicatesa si nu prea are des ocazia.

 In ciuda acestor apucaturi, tanara nu se considera o persoana bolnava psihic si nici pe departe un vampir. In ciuda acestei indeletniciri, ea are un iubit care o suporta si mai mult, o lasa din cand in cand sa ii bea sangele. Asa face si cu prietenii apropiati, marturisind ca nu ii e frica sa ia vreo boala, ca de exemplu HIV,  pentru ca persoanele sunt testate inainte.

Tanara stie si poate face diferenta intre toate tipurile de sange.
Astfel, ea povesteste ca sangele unui barbat este mai gros decat cel al unei femei, iar cel de vita este mai inchis decat cel de porc. Cel mai mult ii place sangele de om pe care il considera o delicatesa. Ea marturiseste ca pune sangele in ciorba sau il bea intr-un cocktail, ca atare. Mama tinerei este la randul ei socata de ciudatenia fetei ei, insa a dezvaluit ca o iubeste si o sustine asa cum este.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.