SOCANT! Tot satul a intrat in panica dupa ce o femeie s-a trezit cu ASTA pe piept in timp ce dormea

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:52

Momente de panica intr-un sat din Dolj.

O batrana s-a trezit cu un sarpe imens langa ea in pat.  Peste 14 astfel de taratoare au fost gasite sub casa altei femei. Parca tot satul a fost invadat!

Imaginati-va ce a simtit biata femeie cand s-a trezit in pat cu un asemenea sarpe! Reptila alunecoasa s-ar fi strecurat pe sub asternuturi in timp ce batrana dormea. A simtit ca prin vis ca ceva se misca alaturi iar cand a deschis ochii, a incremenit.

Si pe aceasta batrana a luat-o cu lesin cand a dat ochi in ochi cu sarpele urias. La scurt timp, alarma s-a dat si la o alta casa. Vecinii au venit inarmati cu un ciocan si o lopata. Cand au inceput sa atate serpii din cuib, reptilele au tasnit afara, una dupa alta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In

traditia populara se spune ca e de bun augur sa ai un sarpe langa casa, dar localnicii au tras o sperietura zdravana. Noroc cu niste tineri. Manat de un curaj nebun, unul dintre ei s-a pus in genunchi si a inceput sa sape mai mult cu mainile goale dupa reptilele lungi de peste un metru.

Un caz similar s-a petrecut si in Caras-Severin. In urma cu cativa ani, acesti localnici au gasit ascunsi in peretii casei peste o suta de serpi.

 

Taguri: