SOCANT. Traficant de droguri acuzat ca rapea copii pentru a le VINDE ORGANELE pe piata neagra

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 11 oct 2020, 08:45

Un membru al unui cartel de droguri din Mexic este acuzat de fapte abominabile dupa ce a fost capturat de politie.

Politia din Mexic l-a retinut pe Manuel Plancarte Gaspar, un barbat in varsta de 34 de ani, membru al unui cartel de droguri. Pe langa trafic de droguri, barbatul este acuzat de fapte ingrozitoare! Potrivit anchetatorilor, traficantul rapea copii pentru a le lua organele ca sa le vanda pe piata neagra.

Politistii au declarat ca traficul cu droguri nu mai este atat de profitabil pentru infractori, asa ca acestia s-ar fi orientat catre comertul ilegal de organe umane.

Anchetatorii sustin ca aceasta grupare criminala avea inchiriate mai multe apartamente in diverse locuri, echipate cu aparatele necesare prelevarii de organe.

" Exista declaratii si informatii potrivit carora o grupare de suspecti identificau persoane cu anumite trasaturi fizice, in special copii, pe care ulterior le rapeau. Ancheta este inca in desfasurare", au declarat anchetatorii. Se pare ca ororile de acest gen aveau loc de mai multi ani in Mexic, dar politistii nu au mai dat publicitatii si alte informatii.
Au confirmat, insa, faptul ca traficul de droguri nu mai reprezinta principala activitate a mafiotilor, ci activitati precum delapidare, furt de identitate, minerit ilegal, trafic de carne vie, trafic de organe.

 

 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii