SOCANT: Traieste FARA JUMATATE DE CRANIU dupa un accident misterios. Fotografii incredibile

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 13:50

Luke Reinbott avea 20 de ani cand si-a pierdut cunostinta si a suferit o rana grava la cap.

In prezent, Luke are 24 de ani si a invins toate prognosticurile medicilor, care nu credeau ca va mai merge sau ca va mai vorbi. La 20 de ani a suferit un accident acasa la un prieten. Nimeni nu stie ce s-a intamplat atunci iar el nu isi mai aminteste momentul.

Chirurgii au fost nevoiti sa ii indeparteze o zona mare din calota craniana, pentru a elibera presiunea care apasa pe creier.

A petrecut 14 luni in spital, dupa care a fost externat, urmand sa se recupereze acasa.

Alaturi de parintii sai, el invata sa mearga si sa vorbeasca din nou dar, anul trecut a mai primit o lovitura groaznica: iubita lui Stacey, a murit subit din cauza unei probleme cardiace.

Acum, el trece printr-un alt impas: un filtru dintr-o vena importanta care trebuia sa impiedice formarea de cheaguri a migrat intr-o alta locatie si s-a transformat intr-o bomba care ticaie.
Familia incearca acum sa stranga 100.000 de dolari, suma necesara pentru a efectua operatia salvatoare, in Statele Unite.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.