SOCANT! Un barbat a fost gasit impuscat in cap intr-o gradina publica VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 12:20

Focuri de arma si imagini desprinse parca dintr-un film cu gangsteri.

 De asta au avut parte cei care si-au dorit ieri o plimbare linistita prin gradina publica a orasului. Oamenilor nu le-a venit sa-si creada ochilor cand au vazut barbatul cazut la pamant, cu rani adanci in zona capului. Au chemat imediat ambulanta si politia.

Nu le-a trebuit mult medicilor pana sa-si dea seama ca impuscaturile au fost trase cu un pistol cu bile. Desi ranile erau adanci, barbatul era constient cand au venit salvatorii sai.
Chiar si asa, omul in varsta de 39 de ani nu le-a putut da prea multe informatii medicilor, pentru ca era incoerent.
Intreaga suflare a politiei incearca acum sa puna cap la cap ultimele momente dinaintea impuscaturilor. Oare barbatul avea probleme si a incercat sa-si incheie socotelile cu viata, sau a fost vorba de un moment de neatentie care i-ar putea fi fatal?

Leziunile pe care le-a suferit sunt rani grave, care ii fac pe medicii sa fie rezervati in ceea ce priveste evolutia starii lui de sanatate.


Ancheta demarata de politie arata pana acum ca ar putea fi vorba de o tenativa de sinucidere, insa cercetarile nu sunt inca finalizate si orice ipoteza este luata in calcul.



 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.