SOCANT! UN bebelus a fost AZVARLIT pe geam in timpul unui ACCIDENT de masina: Ce se intampla cu el dupa, te lasa fara SUFLARE!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:09

O familie se afla in masina pe o sosea plina de zapada. Dintr-o data, soferul aflat la volan a pierdut controlul si totul a degenerat intr-un accident oribil.

Ce s-a intamplat intr-o fractiune de secunda, a lasat pe toata lumea masca atunci cand a privit filmuletul! Camerele de supraveghere de pe sosea au surprins cum un bebelus a zburat de-a dreptul prin geamul masinii si a scapat cu viata la limita dupa ce un tir venea din sensul opus si era cat pe ce sa-l calce.

Totul s-a intamplat in Rusia, iar polemicile care au aparut in urma acestui accident s-au raspandit in intreaga lume pe retelele de socializare.

Multi au condamnat parintii ca nu au montat scaunul special pentru bebelusi in masina si astfels -aa juns la aceasta tragedie, altii ca nu au lua to decizie inteleapta cand au plecat la drum pe o asemenea vreme...

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”